Най-малкият син на Майкъл Джексън вече е пораснал и като баща

...
Най-малкият син на Майкъл Джексън вече е пораснал и като баща
Коментари Харесай

Най-малкият син на Майкъл Джексън Биги Бланкет Джаксън изглежда толкова пораснал на 22-ия си рожден ден

Най-малкият наследник на Майкъл Джексън към този момент е пораснал и като татко си, той печели награди за своето изкуство.

В допълнение към отбелязването на 22-ия си рожден ден на 21 февруари, Биги Джаксън — когото покойният Крал на попа беше нарекъл Бланкет като дете — неотдавна отпразнува още един значим миг: първата си кино премия. Три седмици по-рано той завоюва премията за най-хубава драма на филмовия фестивал в Санта Моника за своя режисьорски и сценарен дебют, Rochelles.

И там, с цел да отпразнува всичко това, беше огромният му брат Принц Джаксън, най-големият от Краля на попа три деца, които отдадоха респект на Биги в обществените медии.

" Брат го убива! ", написа Принс история в Instagram на двамата от фестивала, като Биги държи премията си. „ Преследва фантазиите си и печели награди. HBD йо! “

Rochelles, в който вземат участие Джеси Хоуланд и Брандън Бейлс, се концентрира върху двама другари, които се състезават за мечтана работа в влиятелен ресторант. Късометражният филм е сниман за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР